overzicht dagaanbiedingen > dagaanbieding > Lader voor MagSafe II MacBook

Dagaanbieding - Lader voor MagSafe II MacBook dagelijkse koopjes

Dagaanbieding: Lader voor MagSafe II MacBook

Heb je jouw MacBook al een tijdje en is dat vooral af te zien aan je lader? Begint de stekker kuren te vertonen, onregelmatig te laden of los te laten aan de aanhechting? Dan is het tijd voor een nieuwe lader. Een defecte of beschadigde lader kan namelijk veel schade toerichten aan jouw laptop of aan de gebruiker er van. Tijd voor een frisse MagSafe lader!De MagSafe-lichtnetadapter* van 45/60/85 watt is voorzien van een magnetische gelijkstroomstekker die ervoor zorgt dat de stroomkabel losschiet als er te veel druk op komt te staan. Deze helpt tevens voorkomen dat de kabel na verloop van tijd slijt of rafelt. Daarnaast trekt de magnetische gelijkstroomaansluiting de stekker naar de juiste plaats, zodat er snel een goede verbinding tot stand komt.


Als de stekker eenmaal stevig vast zit, licht het led-lampje aan de kop van de gelijkstroomstekker op; een oranje licht duidt erop dat het draagbare apparaat wordt opgeladen en een groen licht duidt op een volledige lading. Dankzij de handige vormgeving van de adapter kun je de gelijkstroomkabel er netjes omheen wikkelen. Dat maakt 'm de ideale reisgenoot.


Met deze lichtnetadapter kun je de lithium-polymeerbatterij altijd opladen, of de computer nu is uitgeschakeld, is ingeschakeld of in de sluimerstand staat. De adapter levert tevens stroom bij gebruik zonder batterij.
Keuze uit 3 varianten:45 watt MagSafe lader 60 watt MagSafe lader85 watt MagSafe laderDe Magsafe II lader is compatibel met alle late 2012 APPLE MacBook PRO 11", 13" en 15" met een Magsafe 2 plugDit artikel helpt je om te zien of de lader geschikt is voor jouw MacBook.* Het betreft hier een third party product, geen origineel Apple product.
Dagaanbieding - Lader voor MagSafe II MacBook dagelijkse koopjes