overzicht dagaanbiedingen > dagaanbieding > Gillette Venus Extra Smooth Sensitive Scheermesjes 16 Stuks

Dagaanbieding - Gillette Venus Extra Smooth Sensitive Scheermesjes 16 Stuks dagelijkse koopjes

Dagaanbieding: Gillette Venus Extra Smooth Sensitive Scheermesjes 16 Stuks

Gillette Venus Extra Smooth Sensitive 16 mesjes Aanbieding
Gillette Venus Embrace Sensitive = Gillette Venus Extra Smooth Sensitive geworden! De vertrouwde Gillette Venus Embrace Sensitive mesjes nu in een vernieuwde verpakking Venus Extra Smooth Sensitive 16 stuks. Gillette Venus Extra Smooth Sensitive is dermatologisch getest voor de gevoelige huid.
Gillette Venus Extra Smooth Sensitive navulmesjes zijn voorzien van 5 diamond-like coating mesbladen die de druk op de huid verspreiden en huidirritatie voorkomen. De Venus Extra Glad Sensitive mesjes hebben een Skin Elixir lubrastrip aan de bovenzijde van het scheermes speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De Skin Elixir lubrastrip hydrateert de huid tijdens het scheren en zorgt ervoor dat de Extra Smooth Sensitive scheermesjes eenvoudig over de huid glijden en de huid na het scheren zijdezacht aanvoelt.
De Gillette Venus Extra Smooth Sensitive mesjes passen op alle Gillette Venus type houders, met uitzondering van Venus Simply. Probeer Venus Extra Smooth Sensitive en geniet van zijdezachte huid ZONDER snijwondjes of irritatie!
Dagaanbieding - Gillette Venus Extra Smooth Sensitive Scheermesjes 16 Stuks dagelijkse koopjes