overzicht dagaanbiedingen > dagaanbieding > Gillette Fusion5 ProGlide Power 12 Mesjes

Dagaanbieding - Gillette Fusion5 ProGlide Power 12 Mesjes dagelijkse koopjes

Dagaanbieding: Gillette Fusion5 ProGlide Power 12 Mesjes

Gillette Fusion5 ProGlide Power 12 mesjes
Fusion5 ProGlide Power! met MicroComb techniek. De nieuwe Fusion5 ProGlide Power scheermesjes bevatten 15% dunnere mesjes dan de Fusion en de Fusion Power en bovendien ook nog eens dichter bij elkaar geplaatst voor een nog beter scheerresultaat. Gillette did it again! Een volledig herontwerp om de comfortabelste scheerbeurt van Gillette tot nu toe tot stand te brengen. De Microcomb techniek zorgt voor een juiste geleiding van de haartjes naar het scheermes. Gillette's meest geavanceerde mesjes tot nu toe transformeert scheren in glijden.
Opnieuw ontworpen! De Fusion5 Power ProGlide scheermesjes beschikken over een geavanceerde, lage weerstand coating om moeiteloos te glijden. Gillette Fusion5 Power ProGlide heeft de 5 mesjes dichter bij elkaar geplaatst en de scheermesjes zijn dunner dan die van het standaard Fusion5 scheersysteem. Het heeft ook een vernieuwde Precisie Trimmer op de rug. De verbeterde mes stabilisator zorgt voor het behoud van een precieze scheermes afstand voor optimaal comfort, en de vernieuwde greep heeft nu grotere, meer ergonomische handvatten voor een betere controle. Met meer smeermiddel en een vleugje minerale olie, is de verbeterde Lubrastrip nu ook breder. Plus natuurlijk, de MicroComb, exclusief op de Gillette Fusion5 Power ProGlide 12 pack!
- De mesjes zijn nog dunner en dichter op elkaar geplaatst.
- Lage weerstand voor nog soepeler scheren.
- Betere geleiding van de haartjes door de MicroComb techniek.
- Verbeterde en bredere lubrastrip.
- Nog langer scherp.
- Langer glad scheerresultaat.
Ervaar het ook!
Deze nieuwste scheermesjes van Gillette passen gewoon op de houder van de Fusion en de Fusion Power, maar voor een optimaal resultaat gebruik je de Fusion5 ProGlide Power houder.
Dagaanbieding - Gillette Fusion5 ProGlide Power 12 Mesjes dagelijkse koopjes