overzicht dagaanbiedingen > dagaanbieding > Gillette Fusion Power Scheermesjes 8 stuks

Dagaanbieding - Gillette Fusion Power Scheermesjes 8 stuks dagelijkse koopjes

Dagaanbieding: Gillette Fusion Power Scheermesjes 8 stuks

Fusion Power Scheermesjes van Gillette.
Deze 8stuks verpakking bevat 8 Fusion Power Scheermesjes. Alle Gillette Fusion Power scheermesjes bevatten stuk voor stuk het comfort van 5 PowerGlide mesjes. Gillette Fusion Power scheermesjes bevatten een Flexibele Comfort Guard: 15 microribbels trekken zachtjes de huid glad, wat zorgt voor een gladder en comfortabeler scheerresultaat. De Indicator Lubrastrip met vitamine E en Aloƫ zorgt voor optimale scheercondities. De strip vervaagt in zijn geheel van ee blauwe tot een witte kleur wanneer de optimale scheercondities afnemen.
1 mesje op de achterzijde is ideaal voor de lastige plekken (zoals onder de neus). Bestel hier bij ShaveSavings uw Gillette Fusion Power 8pack voor een super scherpe prijs!
Het verschil tussen Gillette Fusion en Gillette Fusion Power mesjes?
Deze mesjes passen op elke Fusion scheersysteem maar de Power varianten zijn speciaal ontwikkeld voor de Power systemen waarbij batterij aangedreven micro-trillingen helpen frictie te voorkomen en het glijvermogen verhogen van de scheermesjes. De Power varianten zijn in het algemeen voor de gevoelige huid.
Dagaanbieding - Gillette Fusion Power Scheermesjes 8 stuks dagelijkse koopjes