overzicht dagaanbiedingen > dagaanbieding > Gillette Combi Scheermesjes Fusion Power 16 mesjes

Dagaanbieding - Gillette Combi Scheermesjes Fusion Power 16 mesjes dagelijkse koopjes

Dagaanbieding: Gillette Combi Scheermesjes Fusion Power 16 mesjes

Fusion Power Scheermesjes van Gillette.
Speciale combi deal prijs voor 4 verpakkingen van ieder 4 Fusion Power Scheermesjes. 16 Fusion Power scheermesjes geeft een hele lange tijd optimaal scheergenot! even een investering in uzelf maar dan heeft u ook wat! Elke dag plezier ervan!
Deze Fusion Power scheermesjes aanbieding bevat 4 verpakkingen met elk 4 Fusion Power Scheermesjes. Het comfort van 5 PowerGlide mesjes. Gillette Fusion Power scheermesjes bevatten een Flexibele Comfort Guard: 15 microribbels trekken zachtjes de huid glad, wat zorgt voor een gladder en comfortabeler scheerresultaat. De Indicator Lubrastrip met vitamine E en Aloム zorgt voor optimale scheercondities. De strip vervaagt in zijn geheel van ee blauwe tot een witte kleur wanneer de optimale scheercondities afnemen.
1 mesje op de achterzijde is ideaal voor de lastige plekken (zoals onder de neus). Bestel hier bij ShaveSavings uw Fusion Power 8pack voor een super scherpe prijs!
Het verschil tussen Fusion en Fusion Power mesjes?
Deze mesjes passen op elke Fusion scheersysteem maar de Power varianten zijn speciaal ontwikkeld voor de Power systemen waarbij batterij aangedreven micro-trillingen helpen frictie te voorkomen en het glijvermogen verhogen van de scheermesjes. De Power varianten zijn in het algemeen voor de gevoelige huid.
Dagaanbieding - Gillette Combi Scheermesjes Fusion Power 16 mesjes dagelijkse koopjes