overzicht dagaanbiedingen > dagaanbieding > Gillette Cadeauset Fusion ProGlide Flexball+Gel

Dagaanbieding - Gillette Cadeauset Fusion ProGlide Flexball+Gel dagelijkse koopjes

Dagaanbieding: Gillette Cadeauset Fusion ProGlide Flexball+Gel

Inhoud:
1 x Fusion ProGlide Flexball apparaat + 1 Mesje
1 x Scheergel series 75 ml Gevoelige huid
Een mooi cadeau voor mannen!
Fusion ProGlide FlexBall is de nieuwste innovatie op het gebied van scheren van Gillette en geeft de nieuwe Fusion ProGlide mesjes maximaal contact met de gezichtscontouren vanwege de flexibiliteit van een meedraaiende scheerkop.
Mannen zijn dubbel zo enthousiast over hun scheerervaring met de ProGlide scheermesjes wanneer gebruikt op de nieuwe houder met FlexBall Technologie (algehele voorkeur onder ProGlide gebruikers t.o.v. vorige ProGlide).
Het Gillette Fusion ProGlide FlexBall scheermes reageert flexibel op contouren van het gezicht en neemt zo vrijwel elk haartje mee! De 5 dicht op elkaar geplaatste mesjes hebben nog dunnere, fijnere randen met geavanceerde lage weerstand coating om moeiteloos te snijden met nog minder trekkerig gevoel dan Gillette Fusion. Een mes stabilisator zorgt voor optimale ruimte tussen de mesjes terwijl ze reageren op de contouren van het mannelijk gezicht. Een precisie mesje aan de achterzijde is ideaal voor de lastige plekjes zoals onder de neus. De verbeterde Lubrastrip is doordrenkt met minerale olie. En tot slot, last but not least: gestroomlijnde kanalen geleiden het overtollige scheerschuim om optimaal contact met de huid te behouden.
De Fusion ProGlide FlexBall houder is Gillettes #1 scheersysteem voor de gevoelige huid. Alle Fusion scheermesjes passen op alle Fusion scheersystemen.
Dagaanbieding - Gillette Cadeauset Fusion ProGlide Flexball+Gel dagelijkse koopjes