overzicht dagaanbiedingen > dagaanbieding > Fusion ProGlide Power 4 Scheermesjes

Dagaanbieding - Fusion ProGlide Power 4 Scheermesjes dagelijkse koopjes

Dagaanbieding: Fusion ProGlide Power 4 Scheermesjes

Gillette Fusion ProGlide Power scheermesjes.
Verpakking van 4 Scheermesjes.Nieuw: ProGlide Power! met MicroComb techniek.
De nieuwe Fusion ProGlide Power scheermesjes bevatten 15% dunnere mesjes dan de Fusion en de Fusion Power en bovendien ook nog eens dichter bij elkaar geplaatst voor een nog beter scheerresultaat. Gillette did it again! Een volledig herontwerp om de comfortabelste scheerbeurt van Gillette tot nu toe tot stand te brengen. De Microcomb techniek zorgt voor een juiste geleiding van de haartjes naar het scheermes.
Gillette's meest geavanceerde mesjes tot nu toe transformeert scheren in glijden.

Opnieuw ontworpen! De Fusion Power ProGlide scheermesjes zijn 15% dunner dan Fusion mesjes en beschikken over een geavanceerde, lage weerstand coating om moeiteloos te glijden. Gllette Fusion Power ProGlide heeft de 5 mesjes dichter bij elkaar geplaatst en de scheermesjes zijn dunner dan die van Fusion. Het heeft ook een vernieuwde Precisie Trimmer op de rug.
De verbeterde mes stabilisator zorgt voor het behoud van een precieze scheermes afstand voor optimaal comfort, en de vernieuwde greep heeft nu grotere, meer ergonomische handvatten voor een betere controle. Met meer smeermiddel en een vleugje minerale olie, is de verbeterde Lubrastrip nu ook breder. Plus natuurlijk, de MicroComb, exclusief op de Gillette Fusion Power ProGlide!


- De mesjes zijn nog dunner en dichter op elkaar geplaatst.

- Lage weerstand voor nog soepeler scheren.

- Betere geleiding van de haartjes door de MicroComb techniek.

- Verbeterde en bredere lubrastrip.

- Nog langer scherp.

- Langer glad scheerresultaat.


Ervaar het ook!

Deze nieuwste scheermesjes van Gillette passen gewoon op de houder van de Fusion en de Fusion Power, maar voor een optimaal resultaat gebruik je de Fusion ProGlide Power houder.
Dagaanbieding - Fusion ProGlide Power 4 Scheermesjes dagelijkse koopjes