overzicht dagaanbiedingen > dagaanbieding > Flying Monkey

Dagaanbieding - Flying Monkey dagelijkse koopjes

Dagaanbieding: Flying Monkey

Als eerste in Nederland!!
Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Is het Superman? Nee.....het is een primaat met een cape! Ja je leest het goed, een vliegende aap. Op het eerste gezicht lijkt het alleen een soort superheld met een zwarte cape enmasker maar schijn bedriegt. Deze Flying and Screaming Money heeft namelijk twee vakjes in zijn handen waar je je vingers in kan doen. Trek de Flying Monkey aan zijn staart of achterpoten naar achter en katapulteer hem naar de andere kant van de kamer!Noem het gek, noem het een een ziek spelletje (wie schiet zijn knuffeldier nou door de kamer?). Bij ons vliegt het aapje door het hele pand!
Je kunt de Flying Monkey zowel binnen als buiten gebruiken. Als iemand lekker op zijn gemak zit te lezen of voor zich uit zit te staren is het natuurlijk extra leuk om de reactie te zien wanneer er een aapje luid schreeuwend langs komt vliegen :-) Hier op het Bestel.nl kantoor zijn de meeste werknemers ondertussen al op hun hoede...
De Flying Monkey is ongeveer 32cm lang en je kunt hem uittrekken tot 75cm(!). Zijn armen zijn van een soort elastisch rubber waardoor je hem over grote afstanden kunt afschieten. De kleur kan afwijken van het getoonde model.
Eigenschappen Flying Monkey:
Afmetingen: ongeveer32cm (uitrekbaar tot ong. 75cm)
Dagaanbieding - Flying Monkey dagelijkse koopjes